Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een leven te leiden dat geordend en georganiseerd is. Speciaal voor die mensen biedt Sharon Bouwman een helpende hand. Of er nou hulp nodig is in iemand privé- of kantoorleven; Sharon helpt op diverse manieren, bijvoorbeeld door het maken van een doelgericht plan of andere manieren om mensen efficiënter de handen uit de mouwen te laten steken.

De huisstijl is een weerspiegeling van de minimalistische methode die THE ORGANIZER toepast. Het  kleurenpalet is een samensmelting van haar interieur en kent natuurlijke. Het doel is om overzicht en rust te creëren, zonder dat dit statisch aanvoelt.

Inspiratie

shutterstock_1642221091
shutterstock_1357111523

Het maken van een website is zeker niet eenvoudig en daarom vond ik het een enorme uitkomst om me alleen maar bezig te hoeven houden met de inhoud van de website en mijn wensen qua vormgeving. De samenwerking met Nadia verliep ontzettend prettig. Ze heeft al mijn wensen weten te vertalen in een website die helemaal naar mijn eigen smaak is. Het proces verliep snel en soepel en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!

Sharon Bouwman, The Organizer