KEI Creations is een partnerbedrijf dat softwareproblemen oplost binnen een kader van hardware. De IT-oplossingen lopen uiteen van het realiseren van een (online) vuurwerk-verkoopsysteem tot aan het contactloos betalen op evenementen door middel van een polsband. Sinds 2021 beschikken zij tevens over een studio waar ze audio- videocontent maken voor de klant, namens KEI Studio. 

Zowel de KEI Creations huisstijl als de projecten dienen vormgegeven te worden en te worden onderhouden. Het onderhouden wordt gedaan door diverse communicatiemiddelen vorm te geven zoals nieuwsbrieven en folders. Voor de projecten VuurwerkPOS en Kei Studio werken wij samen om de klant zijn online presentatie te verbeteren door digitale huisstijlen en templates te ontwikkelen. 

38

Gerealiseerde webshop templates

VuurwerkPOS

KEI Creations is met VuurwerkPOS al jaren de marktleider als het gaat om het aanbieden van een (online) systeem om vuurwerk te verkopen. Dit systeem bestaat uit een fysieke kassa, een online portaal en een webshop. In 2019 is het systeem VuurwerkPOS vernieuwd met als resultaat een nieuwe optie voor de klant; een eigen template voor de webshop.

De templates worden door middel van een PHP framework Symfony in CSS- HTML-codering gemaakt. Voorbeelden van zulke templates zijn Magnum Vuurwerk en Vuurwerkexpert. Bij de uitstraling van de webshop wordt de huisstijl van de desbetreffende vuurwerk

KEI Studio

Van podcast tot vlogseries en van bedrijfspresentatie tot livestream. Kei Studio maakt toegankelijke, betaalbare audio- en videocontent op aanvraag. 

Daarbovenop bieden wij de optie aan om de klant te voorzien van een digitale huisstijl die alle facetten dekt voor videoplatforms als Youtube. Naast een vormgegeven logo, header, profielfoto, thumbnail kan de klant kiezen om het logo te laten animeren als videofragment. Dit fragment wordt ook wel een stinger genoemd. Een bedrijf voor zowel een digitale huisstijl als een stinger koos, is De Koperen Jan.