Een groeiende werkrelatie die teruggaat naar de studententijd en die tot op de dag van vandaag actief is. KEI Creations is een innovatief bedrijf dat softwareproblemen oplost binnen een kader van hardware. De IT oplossingen lopen uiteen van het realiseren van (online) vuurwerk-verkoopsysteem tot aan het contactloos betalen op evenementen door middel van een polsband.

Deze projecten dienen vormgegeven te worden en te worden onderhouden. Dit gebeurt op positionerings- en vormgevings-gebied waarbij een groot scala aan communicatiemiddelen wordt ingezet. 

26

Vuurwerk templates

KEI Creations is al jaren de marktleider als het gaat om het aanbieden van een (online) verkoopsysteem om vuurwerk te verkopen. Dit systeem bestaat uit een fysieke kassa, een online portaal en een webshop. In 2019 is het systeem VuurwerkPOS vernieuwd met als resultaat een nieuwe optie voor de klant; een eigen template voor de webshop.

VuurwerkPOS is gebouwd in het PHP framework Symfony. Binnen dit framework wordt op basis van de wensen van de klant het template gebouwd in CSS- en HTML-codering.